U bevindt zich hier: Gastenboek

   

OVERZICHT GASTENBOEK

Reacties

17-1-2017 - 19:06:53 - Albert
Dag Joost,
Lang niet gezien. Maar jouw profielbezoek op Linked in was voor mij een trigger voor tegenbezoek. Zodoende kwam ik via linkedin op deze website. Je hebt dan wel geen bezoekers meer voor je tuin, maar af en toe feedback op deze presentatie geeft toch een gevoel van waardering. Laat mij daar na 9 jaar zonder gastenreacties weer een nieuwe start aan geven.

Groet, Albert

17-8-2009 - 7:36:30 AM - J. Versloot
Beste Dick en Joost,

Alweer [!] enorm genoten van jullie tuin. Ook namens mijn tante: bedankt voor de lieve, gastvrije ontvangst. Joost, nog bedankt voor het halen van het boek [Kyra ten Cate]. We hebben geen afscheid van je genomen; konden je niet vinden.. Tot een volgende keer!
lieve groet,
Josée

14-6-2009 - 2:36:34 PM - M. Vloeberghs
De mooie oude weegschaal is prima aangekomen. Dank voor de goede zorgen! Ik ben erg blij met dit prachtige stuk, een echte blikbvanger voor onze keuken!
Vriendelijke groeten.

Maria, België

4-8-2008 - 7:52:22 PM - Brigitte Schouten
Dag Dick en Joost,
vol verbazing hebben wij gisteren rond gekeken in jullie tuin, wat ziet het er geweldig uit!! Het is een paradijs geworden. Elke hoek bracht weer iets nieuws. Een tuin vol verassingen en een brocantewinkel met prachtige spulletjes.
hartelijke groet,
Brigitte

3-8-2008 - 6:23:19 PM - Wim en Carla
we hebben gister jullie tuin bezocht en werkelijk, het is een schitterend aangelegde tuin waar je je meteen zo heerlijk ontspannen voelt. Beeldschoon!
hartelijke groeten,
Wim en Carla

2-8-2008 - 2:43:27 PM - E van Doorn
Hallo Lieve Joost en Dick, Het was geweldig
Wat een AARDS PARADIJS bij jullie, Heel veel dank voor de bezichtiging en de brocante, liefs van je Tante .....Elizabeth

4-6-2008 - 9:01:36 PM - jacomine stuitje
Beste Joost en Dick,
Wij waren op 25 mei via Est op weg naar de Korfhoeve, en kwamen toen langs de Korfstee.
Wat hebben jullie een enige tuin! Vol afwisseling, een prachtig doordacht beplant geheel. Het bos achterin is een reuze verrassing. Kortom genieten! Wij hebben genoten van deze drie tuinen, allen totaal verschillend maar de liefhebberij straalt ervan af. Een heerlijke zomer toegewenst met nog mooie (open)tuindagen.

26-5-2008 - 9:07:57 AM - Josée Versloot
Beste Joost en Dick,

We waren gisteren in jullie tuin; puur genieten, ondanks het niet eens fantastische weer. Voor mij staan jullie met stip op 1; zó divers, smaakvol, aangenaam..
Tot de volgende keer!

Josée

12-5-2008 - 12:50:42 PM - Tuinclub Viola uit Rotterdam
heren, wij voelden ons heel welkom. we hebben genoten van jullie prachtige tuin, dieren en gebak. als tuinliefhebbers was er volop te zien en hij zal steeds mooier worden, naarmate hij "volwassener" wordt. heel veel tuinplezier en succes met de pioenen en 1-jarigen uit het Arboretum Trompenburg uit Rotterdam! wij maken vast en zeker reclame voor jullie, doen jullie het ook voor ons? vriendelijke groet, Annet Both

22-4-2008 - 3:04:27 PM - Birgit van der Meer
Dag Dick en Joost!

Jullie tuin en huis ziet er heel mooi uit! Gave spullen ook in jullie shop!

Groetjes Birgit

 [ 1 ]  - 2 >>
 © WIPEsoft