Welkom op onze website
De streek kenden we, maar Hellouw het dorpje waar we sinds 2001 wonen was ons onbekend. Vaak moeten we uitleggen dat Hellouw aan de Waal ligt, tussen Haaften en Herwijnen, middenin de Betuwe en centraal in Nederland.

In de loop der tijd zijn we veel te weten gekomen over de historie van Hellouw, de omgeving en ons huis, onder Historie' treft u hierover meer aan.

Ook kunt u foto's van onze tuin bekijken en onze online brocante' bezoeken. De brocante is op afspraak geopend, de webshop wordt in november geheel vernieuwd!

Opmerkingen kunt u kwijt in ons 'gastenboek', we vinden het leuk om feedback te krijgen op onze site, de tuin of de brocante.
 
Sinds 2007 zijn we aangesloten bij Betuwse Opentuinen Route en lid van de Nederlandse Tuinenstichting, in het kader daarvan stelden we twee weekenden per jaar onze tuin open.
In die periode hebben we op onze opentuinen-weekeinden jaarlijks vele bezoekers mogen ontvangen en enthousiaste reacties gekregen.

Helaas hebben we in 2015 om persoonlijke redenen moeten besluiten om onze tuin niet meer open te stellen voor bezoekers.

In februari 2010 is een leuke reportage over onze tuin verschenen in het tijdschrift Tuin & Co, om een indruk te krijgen van onze tuin bekijk of download je deze HIER!

Uiteraard blijft onze brocante/webshop wel in bedrijf!


Dick J. Bosma
Joost A.J.M. de Jong
Nieuw in onze Brocante

Bekijk ons hele aanbod online
Volgende openstelling tuin en brocanteVolledige agenda
  WIPEsoft